Live it


Live it startades 2005 av två engelsmän som av en slump träffade varandra i Stockholm. Upplevelsepresenter fanns då redan i England, men på den svenska marknaden var det ont om företag som erbjöd en sådan produkt. Då båda hade en stor passion för upplevelser och en aktiv livsstil, tog inte lång tid innan de var överens om att starta ett nytt koncept med upplevelsepresenter i Sverige.

Affärsidén är att man inte bara ger en present, utan att det är möjligt att ge någon en upplevelse som skapar minnen för livet. Målsättningen är att göra upplevelser tillgängliga för alla – att erbjuda de bästa upplevelserna i den bästa förpackningen.

Live it har vuxit sedan starten och är idag omkring 40 anställda som älskar att uppleva livet och strävar efter glädje i tillvaron.

Idag är Live it en marknadsledande aktör inom upplevelsepresenter i Sverige med över 500 upplevelser i samarbete med arrangörer över hela landet. Med oförglömliga upplevelser på mer än 1000 platser finns garanterat en upplevelse för alla tillfällen, budgetar och intressen. Live it erbjuder allt från spabehandlingar till fallskärmshopp; från vinprovning till att köra sportbil. Presenterna levereras i deras karakteristiska röda ask.