Presentkort på upplevelser

Har du svårt att bestämma dig för exakt vilken upplevelse du vill ge bort? Ett presentkort löser stressen! Ett presentkort från någon av de aktiva arrangörerna av upplevelser ger mottagaren möjlighet att välja bland hela utbudet från just den arrangören. Välj därför en som har många spännande upplevelser som du tror att mottagaren vill testa.

Oavsett om den lyckliga gillar fart och fläkt, sport, motor eller en härligt lugn spadag går det att hitta något som passar hos någon av alla aktiva leverantörer!

 

Leverans av presentkort

Hur presentkortet levereras kan skilja sig åt, i flera fall går det att välja mellan att ladda ned det direkt till datorn, eller att få det levererat i en lyxig box. Detta kan också skilja sig åt mellan de olika arrangörerna, så om du är ute efter en sista-minuten-present är det viktigt att vara noggrann.

Olika villkor

De olika arrangörerna har olika lång giltighetstid på sina presentkort, så läs noggrant på vilka regler som gäller för just ditt val. De flesta har en giltighetstid på mellan ett och tre år, hos vissa förlängs tiden om en del av summan används.

Summa

Även här skiljer de olika leverantörerna sig åt. Några säljer presentkort med fasta belopp, andra har laddningsbara kort där du själv kan välja hur mycket du vill ge.

En upplevelse blir garanterat en uppskattad present som kommer att skapa minnen för många år framåt!